Hvem er MMG

Hvem er MMG

Max Marketing Gruppen består av rundt 500 medarbeidere fordelt på 15 selskaper i Norge og Sverige. Vårt hovedkontor er i Kristiansand, men du finner oss også i Grimstad, Tvedestrand, Porsgrunn og Oslo. MMG AB er vårt svenske selskap og har kontorer i Gøteborg, Borås og Jønkøping. MMG ble etablert i 2006. Forretningsideen er å skape verdier for kunden gjennom bruk av kreative og gode løsninger for dialogmarkedsføring. Siden oppstarten har selskapet vokst kraftig og samtidig levert gode resultater både for oppdragsgivere, medarbeidere og eiere. MMG tilbyr i dag et bredt spekter av tjenester innen dialogmarkedsføring. I MMG setter vi høye men realistiske mål. Målsettinger sikrer at alle involverte vet hvor vi skal og gir mulighet for korrigerende tiltak underveis. MMG er en attraktiv arbeidsplass. Vi søker stadig etter motiverte, arbeidsvillige medarbeidere som verdsetter kvalitet, prestasjon og læring. Å mestre er et mantra i vår organisasjon. Mestringsfølelse skaper vinnere.

Det naturlige førstevalget

"Max Marketing Gruppen skal være det naturlige førstevalget for kunder og ansatte innen dialogbasert markedsføring." Det er vår visjon.

Vi vil at kundene våre skal omtale MMG som:

 • en leverandør med høy kvalitet på tjenesten som utføres
 • en trygg og forutsigbar leverandør
 • fleksibel
 • seriøs
 • uredd
 • en organisasjon med sterk familiefølelse
 • et selskap med hyggelige medarbeidere

Vi vil at ansatte skal omtale MMG som:

 • en trivelig, seriøs og kompetent arbeidsplass
 • en arbeidsplass hvor alle blir respektert og lyttet til
 • en organisasjon der ledere er ledere og har stor grad av integritet
 • et selskap med tydelige verdier som alltid blir etterlevd
 • en endringsvillig organisasjon
 • en utviklende og utfordrende arbeidsplass

Samfunnsansvar

Bedrifter måles ikke bare basert på økonomiske resultater, men også på hvordan de bidrar til samfunnet. For MMG er det viktig å opptre redelig, med integritet og ansvarlighet. Vi er i en bransje som stadig blir utfordret på holdninger og arbeidsmetoder. MMG er en seriøs aktør som arbeider godt innenfor gjeldende rammer. Våre kunder skal aldri måtte svare for dårlig utført arbeid fra vår side. MMG har tatt en aktiv rolle for å utarbeide retningslinjer for godkjente callsenter. Vi jobber aktiv med NORDMA og VIRKE for ta fram gode beslutningsunderlag for lovgivere og kontrollinstanser, som for eksempel Forbrukerombudet.

Samfunnsengasjement

MMG er en aktiv støttespiller for frivillige og humanitære organisasjoner, og bidrar med kunnskap, innsats og økonomiske midler. Vi støtter noen utvalgte organisasjoner som jobber for rettferdighet, likeverd og medmenneskelighet.

Interne ressurser

Våre medarbeidere er våre viktigste ressurser. Kompetansen, innsatsviljen, holdningene og verdiene til våre ansatte gjør det mulig for MMG å strekke seg litt lenger. Vi er derfor veldig opptatt av internkultur og organisasjonsbygging. Mange av våre medarbeidere har sitt første møte med arbeidslivet hos MMG. Det stiller høye krav til oss som organisasjon. Vi gir nyansatte god opplæring. Vi understreker viktigheten av høy moral og integritet, både på jobb og hjemme. Vi gir utfordrende arbeidsoppgaver og muligheter for faglig og personlig utvikling. I MMG er mulighetene mange. Med hard jobbing og positiv holdning, kan man nå langt. Velkommen til MMG-familien!

Familiefølelse

Familiefølelse er et sentralt begrep i MMG, det vet både kunder og medarbeidere. Familiefølelse handler om noe fundamentalt; om å høre til, om å være trygg, om å kunne dele det gode og det vanskelige. Familiefølelsen handler om å finne sin plass, bli respektert og respektere andre. Det handler om å utforske grenser og bli korrigert, å få̊ tillit og ansvar, og å bli sett. For mange unge mennesker er telemarketing en inngangsport til et langt yrkesliv. For første gang skal de representere noe annet enn seg selv. De møter krav til hvordan de opptrer mot kollegaer, oppdragsgivere og sluttkunder. Det krever tydelig ledelse å formidle og overføre de verdier og holdninger som bedriften står for. Krav, ros og ris har kun én funksjon; å gjøre den enkelte medarbeider god i sin rolle. I MMG har vi god erfaring med å fase inn nye medarbeidere.

Trenger du hjelp med å finne de riktige kanalene og virkemidlene
for dialogen med potensielle og eksisterende kunder?

FOR OSS ER DET PERSONLIG

Hvem er MMG

Vi er Norges raskest voksende selskap innen dialogmarkedsføring.

Les mer om oss
goodjent

Kontakt

Har du blitt oppringt?

Få svar på spørsmålene dine her

Jobbe hos oss

Finn ut hvordan du kan søke

+47 381 70 000

Åpent 09-16 alle hverdager
Se kart og mer kontaktinfo

Kontakt

Har du blitt oppringt?

Få svar på spørsmålene dine her

Jobbe hos oss

Finn ut hvordan du kan søke

+47 381 70 000

Åpent 09-16 alle hverdager
Se kart og mer kontaktinfo

Hvem er MMG

Vi er Norges raskest voksende selskap innen dialogmarkedsføring.

Les mer om oss
goodjent